Experter på Virtual Reality i Göteborg

Teambuilding i VR

Använd Virtual Reality till att samarbeta

Teambuilding

Kom överens bättre med ditt team

Vi kombinerar våra Virtual Reality upplevelser med coaching och övningar för att få er grupp att komma närmre varann än någonsin!

Vreact's teambuilding kan utföras med en helt ny grupp för att bygga relationer med varandra. Den är också perfekt att applicera på en redan existerande arbetsgrupp där både den sociala dynamiken och de praktiska målen redan är bestämda. Vi skakar grunden på den existerande strukturen och hjälper teamet att återupptäcka och omvärdera varann i ett nytt ljus.

Vår teambuilding siktar på att ge din grupp en plattform att bygga på. Våra övningar följer en röd tråd genom hela dagen och är genomsyrad av en lösningsfokuserad approach och konkreta metoder.

The achiever experiment

Teambuilding i VR

Gamification Upp till 10 deltagare i VR samtidigt

I denna teambuilding kommer vi att applicera Gamification på gruppen för att kunna kartlägga de olika spelartyperna. Vi kommer att prata om ägandeskap, black hat och white hat och presentera grunden till allas individuella drivkraft och motivation, oavsett om den handlar om känslan av att göra den månatliga säljrapporten eller hur ovilligheten påverkar vardagen när det kommer till gymbesöket.

Vårt mål är att hitta motivationen för varje person för att göra det enkelt och uppfyllande att forma vanor och utföra de önskade rutinerna i vardagslivet.

Teambuilding

Halvdag
  • VR headsets med tillhörande kontroller, hörlurar, batteripack, sladdar och hygienkuddar
  • Set up och intro med 2 av vår erfarna personal
  • 4 olika VR upplevelser i Virtual Reality
  • Kurs i Gamification, motivation och ägandeskap
  • Workshop och värdering av spelartyper

Varför behöver vi teambuilding?

Vi är alla olika individer och behovet av att komma överens och förstå varann kommer alltid vara en avgörande del av vår existens. Det finns otaliga färgglada diagram och mätningar där ute för att förstå och sätta en titel på våra personligheter och beteenden.

En person kan inte kunna allt i ett företag. Vi är endast stark som en grupp eftersom vi kan komplettera varann och fylla i de hål av kunskap och erfarenhet vi behöver.

 – Unknown

Teambuilding

Halvdag
  • VR headsets med tillhörande kontroller, hörlurar, batteripack, sladdar och hygienkuddar
  • Set up och intro med 2 av vår erfarna personal
  • En intensiv upplevelse i Virtual Reality
  • Kurs i djupt fokus, kommunikation och återhämtning
  • Workshop och utvärdering av sessionen

The communication challenge

Teambuilding i VR

Gamification Upp till 10 deltagare i VR samtidigt

Keep talking and nobody will explode!

Djupt fokus, intensitet och ett bultande hjärta kommer att genomsyra denna klassiska teambuilding övning som har blivit hyllad över åren som en av de bästa kommunikationsutmaningar någonsin skapad!

Vi ha utvecklat denna metod genom att lägga till ett flertal praktiska övningar mellan sessioner. Vårt fokus ligger i att utmana teamet i olika stötar för att skapa fokuset och solidariteten som är nödvändig för att bryta sig igenom sociala barriärer i ert team.

I denna teambuilding kommer vi att dyka ner i teorierna från Daniel Kahneman, professorn och författaren av Tänka, snabbt och långsamt. Vi kommer att applicera hans metoder i våra övningar och utvärdera hur effektivt vi använder vår hjärna när vi hoppar mellan djupt fokus och förutsättningslös återhämtning.

Var delaktig

Ta del av diskussionen och läs våra inlägg på hur man skapar ett framgångsrikt team.

VREACT | TEAMBUILDING | LEDARSKAP | VIRTUAL REALITY
Event

Vi skapar och organiserar exklusiva och unika event inom Göteborg.

sv_SE