Experter inom teambuilding, after work och gamification

Våra tjänster

Ha din teambuilding eller After work i Virtual Reality!

Girl in VR headset

Vi tar med Virtual Reality till din dörr

Spela spel, träna ihop, utforska nya världar och skapa samspel

Våra produkter

Teambuilding

Vill ni växa som team? Lös pussel, besegra fiender, utmana er gruppdynamik och bli mästare inom kommunikation. 

LÄS MER

After Work

Dyk ner i en undervattenvärld, skär kuber med lasersvärd till musik, bestig bergen i Himalayas eller utmana din rädsla för höjder på en planka högt uppe i luften.

LÄS MER

Workshops

Vill du lära dig mer om konst i VR? Eller hitta din egen motivation till träning? Ta en titt på våra workshops!

LÄS MER

Möten i VR

När du bokar din nästa konferens, varför inte kombinera det med Virtual Reality?Låt oss mötas i VR och diskutera den månatliga budgeten uppe på ett berg!

LÄS MER

teambuilding

VR teknik...

...möter teambuilding

Vilken teambuilding ska du välja?

Varför finns det fördelar med att blanda dagens teambuildingövningar med teknik?

Vi på Vreact brinner för arbetsdynamik. Vårt främsta skäl för att använda applikationer och upplevelser i Virtual Reality är att upplevelsen i sig befriar människor från social press. Har du märkt att du slappnar av mer när du är medveten om att ingen kan se dig?

När du dyker in i en ny värld under vår teambuilding-session tenderar du att omedvetet bilda en annan identitet som berövar dig från ditt tidigare jag. Du blir mer vågad, ditt självförtroende växer och du anpassar dig efter den nya ovana miljön och dess regler. De eventuella sociala tillrättavisningarna du kan få av dina kollegor består oftast av kommentarer som har med själva upplevelsen att göra. Dessa studsar oftast av lätt då man genom sin nya identitet plötsligt kan skilja dessa påpekanden från sin fysiska person.

Utveckling

Vi har sett team där individer plötsligt blommar ut och blir oigenkännliga när de äntligen kan uttrycka sig och interagera avslappnat med sina kollegor. Det är därför teambuilding med inslag av distraktion, lek och nöje är så effektivt när det kommer till att lära känna varandra. Även efter upplevelsen kvarstår effekten och man känner sig närmare varandra.

Men vi tror inte att lek och nöje i Virtual Reality helt ska ersätta normala teambuildingövningar. Det är kombinationen som är viktig! Genom att använda övningarna i VR som ett verktyg för att mäta andra aspekter som involverar Gamification och andra fokusorienterade psykologiska teorier kan vi använda det för att kartlägga mer än bara närheten till teamet!

Hur fungerar det?

Våra event är en kombination av upplevelser i Virtual reality, fysiska övningar och kurser.  
Var delaktig

Var med i diskussionen och läs våra inlägg om Virtual Reality och hur man skapar ett framgångsrikt team!

Teambuilding | Virtual Reality | VReact | Göteborg | After work | Gamification

sv_SE