Experter inom ledarskap och coaching

Vad gör vi för miljön?

Miljön

För oss är det viktigt att ta hand om miljön. Dessa är endast några av flera steg vi tar för att vara så snäll som möjligt mot moder natur!

 • Val av teknologi

  Då vi använder en del teknologi och hårdvara är vi nogranna att köpa från större företag som gör sin utrustning från så mycket återvunnet material som möjligt.

 • Vi bryr oss om vår utrustning

  Vi reparerar hellre än köper något nytt. Genom att vara försiktiga med våra headsets och sladdar och förvara dessa på ett bra sätt ser vi till att de håller längre och vårt avtryck på miljön blir mindre.

 • Hur återvinns det?

  När vår utrustning är trasig kommer majoriteten av innehållet återvinnas. Vi samarbetar med Oculus och Portalh2c som tar hand om utrustningen efter användning.

 • Inga bilar

  Det stämmer att även då vi är en eventbyrå så använder vi inte bilar! Vi tar bussen eller spårvagnen när vi kan eller - för större event - hyr en Uber.

 • Catering

  Varje gång vi köper in mat slänger vi aldrig resterna. Resterna går till välgörenhet som ser till att inget går till spillo,

 • Mindre papper!

  Vi skickar våra fakturor via mail och använder datorn när vi gör vår administration och bokföring.

Vill du utveckla ditt team?

Våra kurser

Gruppdynamiken i ett team

I denna kurs kommer ni att lära er varför ni behöver ett hälsosamt samarbete för att kunna vara produktiva på arbetsplatsen. Vi kommer att gå igenom behov av ownership, inkludering, och varför viljan av att vara delaktig i något större skapar mening. Vi kommer att ta en titt på hur samarbete i team har utvecklats under åren och hur olika delar av ett team kan se ut, och hur det kan utvecklas eller förändras i olika situationer.

En stressig miljö

Vi kommer att titta närmare på tre stora faktorer som kan skapa stress på en arbetsplats. Vi kommer i denna föreläsning att undersöka behovet av kontroll, pressen och krav som vi upplever från våran omgivning och vi kommer även gå igenom vikten av stöttning i sådana scenarion. Vi kommer att tillsammans diskutera och pinpointa den där gränsen som vi alla måste ta hänsyn till för att kunna ha en hälsosam relation till våran arbetsplats.

Den mänskliga konflikten

Att komma överens med människor som inte är dina självvalda vänner kan vara en utmaning. Några av frågeställningarna vi använder oss av är; Varför är vi rädda för konflikter? Hur kan vi hantera dessa bättre? I denna föreläsning kommer vi att gå igenom olika delar i en konflikt, hur vårt känslosystem funkar och hur vi kan kommunicera bättre med våra kollegor.

15 000 SEK / ex moms
 • 2 timmar

15 000 SEK / ex moms
 • 2 timmar

15 000 SEK / ex moms
 • 2 timmar
Var delaktig

Ta del av diskussionen och läs våra inlägg på hur man skapar ett framgångsrikt team.

sv_SE