Experter inom ledarskap och coaching

Boka din teambuilding

Antal deltagare: 20
Vänligen inkludera önskat datum, tid på dagen och ytterligare förfrågningar.
Bokning

En bokning är giltig när kostnaden och datumet för eventet har fastställts och godkänds från båda sidor. Ni och VReact AB. En förfrågan är inte bindande på något vis.
Ombokning

Vi får in många bokningar. Därför måste vi vara strikta när det kommer till avbokningar och ombokningar. Alla event får senast ombokas två veckor innan eventet. Om det är så att det ombokas inom en vecka av eventet och ett nytt datum har blivit satt kommer 20 procent av den totala summan av original eventet att faktureras.

En avbokning av ett event måste göras två veckor innan eventet. En sen avbokning kommer resultera i att 20 procent av den totala summan faktureras. Om en avbokning sker samma vecka som eventet ska hållas kommer hela beloppet faktureras.Avbokning

A cancellation of the event must be made at the latest two weeks in advance. A late cancellation fee will be charged of 20% the total event amount. If an event is cancelled the same week as the event is going to take place the full prize of the event will be charged.Avhopp

Nummer av deltagare i ett event måste bestämmas en vecka innan eventet, efter detta kommer vi ta betalt för så många deltagare som ingick i original bokningen.Uteblivet svar

Om du har skickat oss ett email eller på annat sätt försökt komma i kontakt med oss för att ändra något i din bokning. Så kommer vi självklart att ta den tiden i beräkning innan vi fastslår en förseningsavgift.Betalning

Vi tar endast emot betalning via faktura. Fakturan skickas ut efter eventet har genomförts, och måste betalas inom femton dagar. För att inte ytterligare göra påfrestning på vår miljö så skickar vi endast ut faktura via email.

Om fakturan inte betalas inom den angivna tiden kommer en påminnelse och försenings avgift att skickas ut. Om av någon anledning förseningsavgiften inte blir betald inom sextio dagar kommer ytterligare 28 procent att faktureras i dröjsmålsränta.
Våra event

Eftersom vi handskas med mycket teknologi. Så kommer vi att ha i åtanke när vi planerar våra event att hårdvaran vid tillfällen kan strula. Vi arbetar alltid med att se till att våran produkt ska fungera utan problem, men då vi hanterar teknik går det inte att garantera. I dessa fall är vi såklart villiga att lägga till och erbjuda extra utbildningsmaterial till er och era event. Vi rekommenderar att ni låter oss ha några extra timmar på plats i era lokaler, då vissa sekvenser kan ta längre tid än tidigare planerat.


In these cases, we are prepared to add additional content as compensation on either the Virtual reality event or the lecture. We therefore recommend having a few hours to spare as some sequences might take longer than originally planned.Olyckor

Våra upplevelser blir mer inlevelsefulla med Virtual Reality. När du använder dig av ett VR headset så kommer världen du upplever runt dig att kännas mycket realistisk och vissa situationer kan i värsta fall orsaka att du snubblar till och kanske ramlar omkull. Vi försöker alltid ha erfaren och utbildad personal på plats under hela eventet. Trots detta kan vi ej ta ansvar för några skador eller olyckor som kan förekomma, Det är alltid kundens ansvar att se till att ta av sig headsetet om det skulle vara så att upplevelsen blir för påfrestande eller svår att hantera.Om VR-utrustningen kommer till skada.

All form av vårdslös hantering av vår utrustning som resulterar i att utrustningen på något vis går sönder eller tar skada kommer att debiteras med 5000 SEK. Detta inkluderar kontroller, dosor och annan typ av hårdvara vi förser er med. Vi har rätt att avsluta ett event innan utsatt tid om vi märker att deltagarna hanterar vår utrustning på ett felaktigt sätt. Om eventet tvingas avsluta innan utsatt tid trots flera varningar, kommer hela kostnaden av eventet att faktureras.Trakasserier gentemot vår personal

Vi tolererar inte någon form av trakasserier gentemot våran personal. Vi har rätten att lämna ett event när vi upplever någon form av trakasserier, detta inkluderar sexism, homofobi, rasism eller annat som upplevs som stötande av vår personal. Om ett event tvingas avsluta innan utsatt tid kommer totalkostnaden av beloppet att faktureras.

Klicka här för att läsa våra Regler & Villkor!

Låt oss utforska tidslinjen av Virtual Reality och lära oss om födseln, när den första VR-arkad-maskinen blev byggd och när tekniken blev tillgänglig även för privata konsumenter.

Vad är teknologin bakom och hur har den utvecklats under åren? Vad används VR till idag? Vad kan det användas till i framtiden?

BOKA HÄR
  • 1 timme
  • GRATIS

I den här GRATIS online-kursen kommer vi att utforska hur du kan börja använda VR på din arbetsplats. Skulle du vilja förbättra den interna processen inom företaget med hjälp av virtuella verktyg och program, men har ingen aning om vart du ska börja?

Vi på Vreact erbjuder en gratis, webbaserad version av vår kurs Hur du applicerar VR på din arbetsplats.

BOKA HÄR
  • 1 timme
  • GRATIS

Skulle du vilja förbättra den interna processen inom företaget med hjälp av virtuella verktyg och program, men har ingen aning om vart du ska börja?

Att lära sig grunderna i hur man applicerar VR på sin arbetsplats kan nu kompletteras med att testa de olika apparna direkt på plats. Vi erbjuder samma paket som vår gratiskurs men inkluderar förutom personlig guidning även VR stationer där du får testa dig fram till rätt lösning.

BOKA HÄR
  • 3 timmar
  • 4 950 SEK / p

Vill du lära dig att samarbeta och stärka relationen till andra människor i ett gruppsammanhang? Är du introvert eller har svårt att samarbeta med nya människor?

I vår utbildning får du uppleva en självutvecklande, hisnande resa från klassrum rakt in i en immersiv virtuell värld där dina relationer och din arbetsidentitet utmanas till sin spets.

BOKA HÄR
  • 4 timmar
  • 5 950 SEK / p
sv_SE