Några ord

OM OSS

Solidaritet, service, glädje och passion

Vårt fokus

Vi vill utmana strukturen på arbetsplatsen

Vårt fokus ligger i att förstå människor och deras behov. Vi använder teknologi för att skapa grafiska, relaterbara exempel och kombinerar denna tenkik med mänsklig interaktion. Vi vill utmana gruppdynamiken och beteendemönster på ett nytt sätt.

Solidaritet

Vi älskar att föra samman människor och hjälpa team bli en del av något större. Vi är övertygande om att alla kan nå sitt ultimata mål med hjälp av rätt verktyg och ledarskap

Glädje

Vi vill sprida glädje till alla runt oss. Vi tror starkt på att om man har kul kan man enklare nå sina mål. Vi använder oss av denna glädje för att kunna hjälpa våra kunder på ett bättre sätt och på så vis hjälpa dem att utvecklas i sin kommunikation. Om vi har roligt när vi jobbar ihop, kommer även du att ha det med oss.

Service

Vi tror på att service i toppklass är fundamentalt viktigt för att skapa långa och professionella relationer. Vi kombinerar alla våra unika personligheter och våra erfarenheter för att skapa miljöer där vår service kan bidra till ett harmoniskt samspel.

Passion

Vi älskar både Virtual Reality och personlig utveckling. Genom att kombinera dessa passioner är vi övertygande om att vår solidaritet och glädje kommer att skina igenom och visa er den bästa service och produkt någon har att erbjuda.

Our specialization

Experter inom coaching, ledarskap och hur ni når framgång med ert team

Vi specialiserar oss på...

 • Kommunikationsproblem

  Vi lär ut och coachar gällande problem med kommunikationen.

 • "Vi mot dem" dynamiken

  Denna dynamik är en av de mest vanliga symptomen på en ohälsosam arbetsplats. Vi går till roten av problemet och hjälper gruppen att utreda bristningarna i organisationen.

 • Stress

  Med hjälp av verktyg från Prevent-modellen mäter vi nivån av stress och hjälper ditt team att jobba i förebyggande syfte för att undvika att falla i de vanligaste fällorna.

 • Motivation och ownership

  Varje projekt har möjligheten att vara roligt och motiverande när man har rätt förutsättningar. Vi tränar ditt team och ser till att de har vad de behöver för att kunna lyckas.

Tora stridh

Föreläsare & Virtuell Instruktör

Tora Stridh är föreläsare, ledarskapscoach samt entreprenör. Hon specialiserar sig på att använda Virtual reality som verktyg till att skapa och bibehålla en bättre sammanhållning på arbetsplaten.

Hon har arbetat i flera år med Virtual Reality i olika bolag och samarbetar pågående med stora märken som Facebook och Oculus VR där hon utvärderar och utbildar återförsäljare inom nya VR-lösningar på marknaden.

 

Tora är förutom Community manager och Brand influencer för Oculus tidigare verksamhetschef och delägare för en av de första VR-arkaderna i Göteborg, VR WORLD.

I denna roll nyttjade hon främst VR som ett medium för underhållning, men drev även samarbeten som rörde psykologi, sjukvård och fobier med bland annat Göteborgs Stad.

VR WORLD

Tora är ett stort fan av gaming och har en tidigare utbildning inom 3D animation och programmering. När hon var 23 år gick hon in i väggen på grund av en destruktiv arbetsmiljö och bestämde sig för att omskola sig helt.

Med utbrändheten i ryggen som en drivkraft hittade hon en ny passion för arbetsmiljö och gruppdynamik och bestämde sig för att studera ledarskap, företagsamhet och Human resources.

ARBETSPLATSEN BORDE VARA EN PLATS SOM REPRESENTERAR GLÄDJE, PERSONLIG UTVECKLING OCH TRYGGHET.

Ytterligare tjänster

Tora är också en del av Förbättringsverket, ett nätverk av föreläsare vars mål är att du själv ska bli den bästa arbetsplatsen du kan bli.

Gunnar Söderberg

Lecturer in working law & Gamification

Gunnar Söderberg föreläser och utbildar inom ledarskap och organisationer ur ett arbetsrättsligt perspektiv. Med fokus på att hitta arbetsglädje och bygga trygghet i en grupp använder Gunnar Söderberg gamification*, pedagogiska övningar och – inte minst – humor för att fånga sin publik och bidra till deras fortsatta utveckling.

Som föreläsare har han bl.a varit moderator på Nordisk Fritidskonferens och blivit inbjuden att föreläsa om karriärfrågor på Chalmers och Handelshögskolan i Göteborg.
I grunden är han utbildad kommunikatör och har kryddat sin examen med ledarskap och vetenskapsteori. Gunnar har själv varit chef, vilket gjort honom lyhörd gentemot en grupp och ansvarstagande för teamets väg framåt.

Gunnar är också kunnig om hur man behåller lugnet i stressade situationer och är expert på stresshantering. Han lär ut tekniker och verktyg för hur man löser pressade situationer men också hur man undviker att hamna i dem från första början. Gunnar är också väldigt intresserad av hur vårt psyke fungerar och lär ut hur man kan träna sin hjärna på bästa sätt.

Gunnar är väldigt professionell, trevlig, lösningsfokuserad och bra på att anpassa sig till olika situationer. Han är bra på att bedöma när han ska ta täten och när han ska låta deltagarna ta större plats

Samuel och Malin, Idrotts- och föreningsförvaltningen i Göteborgs Stad

Ytterligare tjänster

Gunnar erbjuder tjänster som moderator och utbildare via sin hemsida 
gunnarsoderberg.se där han erbjuder föreläsningar inom bl a arbetsglädje, gamification och arbetsrätt.

Han är även en del av Förbättringsverket, ett nätverk av föreläsare vars mål är att du själv ska bli den bästa arbetsplatsen du kan bli.

*gamification= hur man använder tekniker från spel för att skapa engagemang.

Experts in teambuilding and Gamification in Gothenburg

Vad är ett team?

Våra produkter

Teambuilding

Vill ni växa som team? Lös pussel, besegra fiender, utmana er gruppdynamik och bli mästare inom kommunikation. 

LÄS MER

After Work

Dyk ner i en undervattenvärld, skär kuber med lasersvärd till musik, bestig bergen i Himalayas eller utmana din rädsla för höjder på en planka högt uppe i luften.

LÄS MER

Workshops

Vill du lära dig mer om konst i VR? Eller hitta din egen motivation till träning? Ta en titt på våra workshops!

LÄS MER

Möten i VR

När du bokar din nästa konferens, varför inte kombinera det med Virtual Reality?Låt oss mötas i VR och diskutera den månatliga budgeten uppe på ett berg!

LÄS MER

sv_SE